reklama
Informace - přes 70 000 firem
hledaní inzerátů
Vložit firmu

Jana Červeňanská

logo Jana ČerveňanskáIČO: 74288865
Forma: Fyzická osoba podnikající dle ŽZ nezapsaná v OR
VIP: Ne

POPIS FIRMY

Náš internetový obchod Chciotehotnet.cz nabízí široký sortiment bylinných čajů k podpoře otěhotnění a plodnosti např. Čaj na podporu otěhotnění báby Radnické, Čaj na otěhotnění dle Ludmily Mojžíšové, Čaj ke zdárnému početí dle Marie Treben či Čaj na mužskou plodnost. Prodáváme i bylinné produkty a potravinové doplňky podporující otěhotnění výhradně bez chemie. Dále máme bylinky jednodruhové, bylinkové směsi a potravinové doplňky pro upevnění a zlepšení zdraví celé rodiny, vhodné např. na trávení, kloubní systém a obranyschopnost organismu či detoxikaci a hubnutí, podporující správnou funkci jater nebo štítné žlázy. Prodáváme i sypané bylinkové čaje na chřipku, bolení v krku či kašel. Nechybí ani bylinné a ovocné čaje pro pitný režim. V nabídce jsou i čaje a produkty pro děti a těhotné ženy. Sortiment stále rozšiřujeme. www.Zdravi-OKG.cz Zdraví není samozřejmostí. O zdraví je třeba pečovat. Nabízíme bylinné potravinové doplňky k upevnění zdraví a ke zlepšení špatného zdravotního stavu.

FOTOGALERIE

HLAVNÍ POBOČKA

KONTAKT

ChciOtehotnet.cz
Ulice: 17. listopadu 4567
Město: Chomutov (Chomutov)
PSČ: 43004
Kraj: Ústecký

E-mail: info@chciotehotnet.cz
WWW: www.ChciOtehotnet.cz

Kategorie:

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ

Text zprávy
Váš telefon/mobil  
Váš e-mail
Nevyplňovat:
 

Novinky
V databázi již 95 tisíc firem (02.02.2012)V naší databázi naleznete již 95 tis. firem z celé ČR.
Úprava hlavní strany inzerce (11.05.2010)Přesunuli jsme boční podmenu do horního menu. Věříme, že jsme inzerci zpřehlednili. Pokud budete mít nějaké nápady na vylepšení, napište nám.
 

Katalog firem zdarma, seznam firem, živnostenský rejstřík, obchodní rejstřík,


Partneři:
Firmy a ochrana osobních údajů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace