reklama
Informace - přes 70 000 firem
hledaní inzerátů
Vložit firmu

Penzion Minor ubytování České Budějovice

logo Penzion Minor ubytování České BudějoviceIČO: 15804038
Forma: Fyzická osoba podnikající dle ŽZ nezapsaná v OR
VIP: Ne

POPIS FIRMY

Penzion Minor České Budějovice, je vhodný pro levnou dovolenou, firemní pracovní cesty i pro romantické a příjemné víkendové ubytování v apartmánu nebo jako diskrétní ubytování pro zamilované páry či dvojice. Ubytování České Budějovice se nachází v klidném prostředí, nedaleko koleje VŠTE, centra města a výstaviště, za pivovarem Budvar a firmou Robert Bosch, v Českých Budějovicích je mezi penziony velice oblíbeno. Nabízíme kvalitní ubytovací služby jako hotely České Budějovice, důsledně dbáme na desinfekci a každodenní pečlivý úklid, pokoje i apartmány jsou nepřetržitě desinfikovány a udržovány v naprostém pořádku a čistotě, včetně stále upravené zahrady. Penzion České Budějovice akceptuje po předchozí dohodě s recepcí, ubytování se psy nebo s jinými domácími mazlíčky. Ubytování České Budějovice Vám nabídne také výborné snídaně v restauraci a v objektu penzionu uzavíratelné parkoviště pro osobní automobily i dodávky, které je nepřetržitě monitorováno kamerovým systémem se záznamem. Penzion Minor České Budějovice je vyhledávané ubytovací zařízení na Jihu Čech, cena za pobyt se blíží ceně ubytovny, levné krátkodobé i dlouhodobé ubytování je oblíbeno pro služební cesty, pracovní skupiny a dovolenou v Českých Budějovicích. Pokoje i apartmán jsou vybaveny samostatným sociálním zařízením, sprchou, satelitem, televizí a minibarem. V celém objektu je k dispozici rychlý Wi-Fi internet. Některé pokoje mají k dispozici malou kuchyňskou linku s varnou konvicí a mikrovlnkou. Levné ubytování v soukromí České Budějovice lze během dovolené využít jako výchozí bod a příjemnou zastávku k výletům do širokého okolí v oblasti Jižní Čechy, k návštěvě hradů, zámků a jiných historických a kulturních památek.

FOTOGALERIE

HLAVNÍ POBOČKA

KONTAKT

Penzion Minor České Budějovice
Ulice: Školní 293/8
Město: České Budějovice (České Budějovice 3)
PSČ: 37010
Kraj: Jihočeský

Opovědná osoba: Irena Srbová
Telefon: 387314949
E-mail: info@penzionminor.cz
WWW: https://www.penzionminor.cz
náhled www
Kategorie:

KONTAKTNÍ FORMULÁŘ

Text zprávy
Váš telefon/mobil  
Váš e-mail
Nevyplňovat:
 

Novinky
V databázi již 95 tisíc firem (02.02.2012)V naší databázi naleznete již 95 tis. firem z celé ČR.
Úprava hlavní strany inzerce (11.05.2010)Přesunuli jsme boční podmenu do horního menu. Věříme, že jsme inzerci zpřehlednili. Pokud budete mít nějaké nápady na vylepšení, napište nám.
 

Katalog firem zdarma, seznam firem, živnostenský rejstřík, obchodní rejstřík,


Partneři:
Firmy a ochrana osobních údajů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace